Zoek voor autoverhuur in Kroatië

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Kroatië

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur in Kroatie

Autohuur in Kroatie is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Kroatie is langzaam de gloriedagen van het toerisme in de tijd van het voormalige Joegoslavie aan het terugwinnen. Vakantiegangers komen nu in grote getale terug naar dit schitterende land. Met een van de mooiste kustlijnen in Europa, prachtige bergketens, helder blauwe meren en vriendelijke dorpjes is Kroatie een ideale vakantiebestemming. easyCar levert autohuurfaciliteiten bij stads- en luchthavenlocaties verspreid over geheel Kroatie met inbegrip van Zagreb en Dubrovnik. Autohuur in Kroatie is een geweldig goedkope manier om dit schitterende land te verkennen.

Goedkope autohuur in Kroatie

Vele vakantiegangers gaan naar Kroatië om van de adembenemende Adriatische kust te genieten. Hier kunt u uw hart ophalen aan verwennerij in luxe badplaatsen, de charmes van kleine middeleeuwse dorpjes, watersport, zeevissen en natuurlijk zonnebaden op perfecte zandstranden. Weg van de kustlijn heeft Kroatië nog meer hoogtepunten en verrassingen in petto voor de bezoeker. Dubrovnik en Rovinj zijn prachtige middeleeuwse steden vol geschiedenis en traditie. De hoofdstad Zagreb bezit vele culturele attracties en een bijna overweldigende selectie musea en galerijen. Voor meer natuurlijke activiteiten kunt u in de Dinaric bergen wandelen en deze beklimmen en er zijn vele andere avontuurlijke buitenactiviteiten.

Autohuur in Kroatie: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Kroatië en verken het land in uw eigen tempo. Van het rijden langs de schitterende kustlijn tot van de ene middeleeuwse stad naar de andere gaan, er is zo veel om van te genieten in Kroatië dat u er wel maandenlang kunt rondtoeren!

Boek uw huurauto nu