Zoek voor autoverhuur in Dubrovnik

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Dubrovnik

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Dubrovnik via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Dubrovnik is een van de meest pittoreske en oude steden in Kroatië en geniet een toeristische wedergeboorte. Vakantiegangers gaan in grote getale terug naar Kroatië, na het uit elkaar vallen van het voormalige Joegislavië. Dubrovnik heeft een aantrekkelijke middeleeuwse sfeer, uitmuntende restaurants en een bruisend nachtleven wat het een geweldige stad om vakantie in door te brengen maakt. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Dubrovnik en locaties verspreid over geheel Kroatië. Autohuur in Dubrovnik is een geweldige goedkope manier om deze schitterende stad te bezoeken en om de attracties in de buurt te bereiken.

Autohuur in Dubrovnik

Goedkope autohuur in Dubrovnik

Stari Grad is de schitterende oude stad en misschien wel de aantrekkelijkste wijk van Dubrovnik. De kronkelende keistenen straatjes, marmerachtige stadspleinen, kerken, fonteinen en musea maken de stad een betoverende plaats om te verkennen. Dubrovnik is tevens omgeven door een serie stadsmuren die 25 meter hoog, meer dan 700 jaar oud en bijna geheel intact zijn. Ze vallen onder de meest indrukwekkende vestingen ter wereld. U kunt over deze geweldige vestingmuren lopen, de 25 enorme aparte torens zien en genieten van een adembenemend uitzicht over de stad.

Dubrovnik per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Dubrovnik is op zich een fantastische stadsbestemming, maar als u meer dan een paar dagen tot uw beschikking heeft, dan kunt u ook het omringende platteland van Kroatië gaan verkennen. Huur een auto en ontdek de geweldige bergketens, blauwe meren en vriendelijke middeleeuwse dorpjes in Kroatië. De Adriatische kustlijn heeft sommige van de meest fantastische stranden ter wereld en geweldige luxe en eenvoudige badplaatsen waar u kunt relaxen en van de zon kunt genieten.

Boek uw huurauto nu