Zoek voor autoverhuur in Vancouver

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Vancouver

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Vancouver

Huur een auto in Vancouver bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Vancouver is een van de meest aantrekkelijke steden ter wereld, en kan worden gezien als een grote speelplaats met een relaxte sfeer omgeven door een adembenemend landschap. Van kamperen tot winkelen, Vancouver is een stad met een buitengewone diversiteit en een aanstekelijke levenslust. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Vancouver en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Canada. Autohuur is een geweldige goedkope manier om deze schitterende stad te verkennen en om vervolgens door te gaan naar het ruige landschap van de Canadese Rockies.

Low-cost autohuur in Vancouver

Zittend op een schoon gouden strand starend naar de skyline van de stad met daarachter de met sneeuw bedekte toppen van de bergen, is het soms moeilijk om te vergeten dat Vancouver een stad is. Het gebied straalt van gezondheid en is zo enerverend dat het kilometers verwijderd lijkt van de vervuilde lucht en wanorde van andere grote steden. Het centrum zelf is vol met winkelstraten, cafés, restaurants en een bruisend bar- en nachtclubleven. Op loopafstand is het welige eilandje Stanley Park, waar u een bezoek kunt brengen aan het beroemde Vancouver Aquarium. Hier kunt u meer dan 60.000 vissen en dieren zien, en er is zelfs een mogelijkheid om met majestueuze witte dolfijnen te zwemmen.

Vancouver per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Op korte afstand van Vancouver ligt een natuurlijk paradijs. Van wandelen in de Canadese Rockies tot kajakken met orka's, Brits Columbia is een "must" voor liefhebbers van het buitenleven. Slechts een paar minuten rijden van de stad zijn twee van de populairste attracties van Vancouver. Een bezoek aan de Capilano Suspension Bridge is een zenuwslopende ervaring en niet voor iemand die last van hoogtevrees heeft! Iets verderop kunt u een tocht met de kabelbaan naar de top van schitterende Grouse Mountain maken.

Boek uw huurauto nu