Zoek voor autoverhuur in Canada

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Canada

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Canada

Huur een auto in Canada met easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Canada is een land met een uitgestrekte wildernis en gezellige stadjes, dramatische bergenketens en designer boetiekjes. U kunt 's ochtends kajakken met orka's en diezelfde dag 's avond naar de opera gaan. Canada is zo groot en zo afwisselend dat er zelfs twee hoofdtalen, Engels en Frans, zijn. easyCar levert autohuurfaciliteiten op locaties verspreid over geheel Canada met inbegrip van steden zoals Vancouver, Toronto, Ottawa, Montreal en Quebec evenals luchthavens en andere populaire bestemmingen. Autohuur in Canada is essentieel als u dit enorme land in uw eigen tempo wilt verkennen.

Low-cost autohuur in Canada

Canada is een natuurlijk wonderland, met terrein dat zich uitstrekt van de Atlantische Oceaan tot de Stille Oceaan en helemaal tot aan de noordpoolcirkel. De prachtige diversiteit van het Canadese landschap omvat enorme meren en torenhoge met sneeuw bedekte bergtoppen, evenals welige esdoornbossen en heldere zeeën vol leven. De steden in Canada zijn kosmopolitisch, modern en levendig. Vancouver is de droom van toeristen, met een pittoreske ligging en attracties van zwemmen met witte dolfijnen tot het genieten van de geweldige uitzichten vanuit een kabelbaan. Alberta is de toegangspoort naar de majestueuze Rockies, terwijl Whistler en Banff twee van de beste skioorden ter wereld zijn.

Canada per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er is heel veel te zien in Canada en er zijn lange afstanden af te leggen, zodat het huren van een auto bijna essentieel is. Of u nu een mooie tocht wilt maken door Nova Scotia of door Toronto wilt rijden, autohuur geeft u de vrijheid om alles te bezoeken wanneer u dat wilt.

Boek uw huurauto nu