Zoek voor autoverhuur in Toronto

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Toronto

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Toronto

Huur een auto in Toronto bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Toronto is op vijf na de grootste stad in Noord-Amerika (na Mexico City, Los Angelos, New York en Chicago) en een kwart van de bevolking van Canada woont binnen honderd kilometer van het centrum. Toronto wordt vaak verweten dat het geen karakter heeft, maar in feite is het een dynamische stedelijke reus die verassingen en geneugten voor iedere smaak heeft. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Toronto en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Canada. Autohuur in Toronto is een geweldige manier om te ontdekken wat deze stad te bieden heeft en om de omgeving te verkennen.

Low-cost autohuur in Toronto

Toronto ligt aan de oevers van het Ontario meer en is vol musea, galerijen, amusementsparken, markten, winkelwijken, restaurants en bevat talloze markante plaatsen. De CN Tower is het grootste vrijstaande bouwwerk ter wereld, en het uitzicht op de bovenste verdieping kan niet anders worden beschreven dan spectaculair. In het roterende restaurant kunt u zowaar in de wolken eten. Een verrassende en verfrissende attractie die de moeite van een bezoek waard is, is Riverdale Farm, vooral als u even verlost wilt zijn van de drukte van een grote stad. Hier kunt u midden in het stadscentrum door 3 hectare bossen en tuinen wandelen. Een geweldige attractie voor de hele familie is de enorme Toronto Zoo. Mis de bekroonde "Afrikaanse Savannah" en het schitterende gorillaverblijf niet.

Toronto per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Toronto en geniet van de vrijheid van uw eigen transport. U kunt de toeristische route langs de kust van het Ontario meer nemen en onderweg stoppen voor picknicks, vissen, watersport of het maken van foto's.

Boek uw huurauto nu