Zoek voor autoverhuur in Montreal

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Montreal

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Montreal

Huur een auto in Montreal bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Met de atmosfeer van een Noord-Amerikaanse grote stad pluseen Parijse decadentie en klasse, is Montreal het multiculturele centrum van de Canadese Frans-sprekende provincie Quebec. Montreal is kosmopolitisch, vol schitterende architectuur en historische locaties en tevens een stad dat bruist van festiviteiten, met elk jaar meer dan veertig festivals die de zalen en straten vullen. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Montreal en verspreid over geheel Canada. Autohuur in Montreal is een geweldig goedkope manier om deze schitterende stad en het omringende Quebec te verkennen.

Goedkope autohuur in Montreal

Montreal, genesteld rond de schitterende vulkanische resten van Mont Royal en liggend op een enorm eiland waar de rivieren Ottawa en Saint Lawrence samenkomen, heeft een frisheid en vitaliteit dat de meeste grote steden missen. Het belangrijkste winkel- en eetgebied is het bedrijvige commerciële centrum van de Rue St Catherine ten zuiden van de Mont Royal. Ga voor een levendig nachtleven en trendy boetiekjes naar de Plateau Mont Royal en geniet van de funky bars en cafés. Old Montreal is vol karakter en heeft een echt Parijs-gevoel met rijtuigen en nauwe kromme straatjes. Montreal heeft tevens een opwindende kalender vol evenementen en festivals. Van de Just For Laughs komediefestivals tot het vieren van jazz en dans, het culturele leven van Montreal is druk en afwisselend.

Montreal per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Verwijderd van het centrum van Montreal is het welige en schitterende platteland van Quebec. Huur een auto in Montreal en verken de omgeving in uw eigen tempo. Geniet van skiën, wandelen, fietsen, walvisspotten en vele andere activiteiten buiten.

Boek uw huurauto nu