Zoek voor autoverhuur in Edmonton

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Edmonton

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Edmonton is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Edmonton, de hoofdstad van de schitterende provincie Alberta (en de oliehoofdstad van Canada), is een bloeiende en levendige stad met veel te zien en te doen. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Edmonton en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Canada, met inbegrip van Toronto, Vancouver, Ottawa, Calgary en Montreal. Autohuur in Edmonton is een geweldig goedkope manier om deze fantastische Canadese stad en het afwisselende omringende platteland te verkennen.

Autohuur in Edmonton

Goedkope autohuur in Edmonton

Edmonton, dat aan de oevers van de majestueuze rivier de Saskatchewan ligt, is een grote bedrijvige, maar ontspannen stad met veel attracties in het centrum en daarbuiten. Vlakbij het plezierige Sir Winston Churchill Square zijn een aantal galerijen en musea, waaronder de Edmonton Art Gallery waar een mooie collectie Canadese en internationale kunstwerken zijn ondergebracht. Het Provincial Museum of Alberta is een van de populairste musea in Canada, met fascinerende relikwieen en kunstvoorwerpen uit de streek. Het Muttart Conservatory is een interessante en serene plaats om te bezoeken. Hier vindt u glazen piramiden die diverse klimaten simuleren en elke piramide heeft verschillende vormen van flora. Als u wat entertainment zoekt dan dient u zich naar Old Strathcona te begeven, wat een bruisend gebied is met cafés, bars, nachtclubs en een levendige atmosfeer. Cultureel entertainment vindt u echter in het Francis Winspear Centre for Music, waar het hele jaar door een prachtig programma met ballet, opera en theater wordt geboden.

Edmonton per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Edmonton en verken de stad en de omringende omgeving in uw eigen tempo. Of u nu het platteland van Alberta wilt verkennen, misschien langs de oevers van de rivier de Saskatchewan wilt rijden of onderweg wilt vissen of picknicken, een huurauto geeft u de vrijheid om te kiezen. Het Fort Edmonton Park is ideaal om een dagje met het hele gezin door te brengen. In dit park zijn vele historische tijdperken van de stad nagemaakt, waaronder de periode van de pioniers in1885 en de sfeer van 1920 inclusief de ouderwetse snoep en prikkellimonade uit die tijd om te proeven!

Boek uw huurauto nu