Zoek voor autoverhuur in Calgary

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Calgary

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Calgary is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Calgary, een grote, levendige en bruisende bergstad in Canada, is omgeven door een adembenemend landschap en beroemd zich op zijn relaxte, culturele atmosfeer. Calgary, een plaats voor zowel stadsmensen als buitenmensen, is populair bij iedereen die skioorden van wereldklasse in de buurt van de stad zoekt.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Calgary en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Canada met inbegrip van Toronto, Vancouver, Ottawa en Montreal. Autohuur in Calgary is een geweldig goedkope manier om deze prachtige stad en het schitterende omringende landschap te verkennen.

Autohuur in Calgary

Goedkope autohuur in Calgary

Calgary is een stad met een liefde voor het buitenleven. Van de vele nabijgelegen skioorden tot de kristalheldere rivieren voor kajakken en vissen, Calgary en de omringende omgeving is een plaats voor mensen die van de schoonheid van de natuur houden! De stad is kosmopolitisch en vriendelijk en heeft een enerverende barcultuur met geweldige restaurants en een bruisend nachtleven. Het kleurrijke Chinatown is geweldig voor budgetmaaltijden en is het levendigst tijdens het Chinese Nieuwjaar eind januari begin februari. Een ander plaatselijk evenement dat de moeite waard is om te bezoeken, is de Calgary Stampede in juli, met paardrijden, rodeo’s en traditionele spelen voor ranchers en boerenarbeiders. De bedoeling hiervan is om het ruige verleden van deze oude pioniersstad op een vrolijke, moderne manier te vieren.

Calgary per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het gebied rond Calgary is zo uitgestrekt en fascinerend, dat het huren van een auto een must is als u het meeste uit uw vakantie wilt halen. Van een tocht naar de bergoorden Kananaskis, Canmore en Banff om te skiën en te bergklimmen tot het ontdekken van het geweldige Royal Tyrrell Dinosaur Museum in Drumheller, met een huurauto kunt u de regio in uw eigen tempo verkennen.

Boek uw huurauto nu