Zoek voor autoverhuur in Sofia

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Sofia

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Goedkope autohuur in Sofia

Sofia is een geweldige plaats om uw vakantie in Bulgarije te beginnen, want hier vanuit is het naar alle plaatsen in Bulgarije zes uur rijden. Een van onze huurauto’s zal u helpen om Bulgarije in uw eigen tempo te verkennen.

Verken Bulgarije met auoverhuur van easyCar

Sofia is een levendige stad vol tegenstellingen. De goed bewaard gebleven stadmuren gaan terug naar de 7e eeuw v.Chr. en er zijn vele oude ruïnes, kerken, musea, galerijen en zelfs natuurlijke thermische mineraalbaden waarvan u kunt genieten. Het eten is traditioneel en organisch, en naast de grote markten die kleurrijke verse producten aan de man brengen, zijn er in de straten ook volksmuzikanten en zigeuners die hun waren verkopen te zien. Er zijn echter meer dan 3000 restaurant, cafés en bars met prijzen die het laagst in Europa zijn, en het is niet ongebruikelijk om toeristen en de plaatselijke bevolking de hele nacht in een van de vele nachtclubs te zien dansen.

Bansko is het nummer één skioord in Bulgarije en is vanaf Sofia Airport slechts 100 km verwijderd, dus gemakkelijk bereikbaar met uw huurauto. De afgelopen jaren heeft men vele miljoenen ponden in dit oord geïnvesteerd. Er zijn nu nieuwe skigebieden, wat dit het de beste en modernste skicentrum in Bulgarije maakt, en veel nieuwe luxe appartementen en hotels waar u kunt verblijven. Vanuit Sofia kunt u ook de vele andere skigebieden zoals Vitosha, Borovets, Pamporovo en Chepelare in uw huurauto bereiken.

Autohuur op luchthavens in Sofia Airport

We bieden goedkope autohuurfaciliteiten in zowel Sofia als op Sofia Airport, zodat u kunt regelen dat uw huurauto op uw staat te wachten zodra u aankomt. Onze zustermaatschappij easyJet biedt budget vluchten naar Sofia. Combineer dus een van deze vluchten met onze goedkope autohuur-service en geniet van een werkelijk goedkope vakantie.

Andere budget vliegmaatschappijen die op Sofia Airport vliegen zijn Germanwings, SkyEurope, Wizz Air Bulgaria, Aegean Airlines, Aer Lingus, Air France, Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, Bulgaria Air, Lufthansa, Malév Hungarian Airlines, Olympic Airlines, Swiss International, First Choice Airways, Monarch Airlines, Thomas Cook Airlines en Thomsonfly.

Boek uw huurauto nu