Zoek voor autoverhuur in Bulgarije

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bulgarije

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Bulgarije

Huur een auto in Bulgarije via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Bulgarije is een klein pittoresk land in zuidoost Europa en ligt in het noordoostelijke deel van het Balkanschiereiland. Autohuur in Bulgarije maakt het voor u gemakkelijk om dit geweldige land in uw eigen tempo te verkennen. 

Low-cost autohuur in Bulgarije

Bulgarije is een zeer divers land, zowel wat betreft de architectuur, als de geografie en het klimaat. Bezoek voor met sneeuw bedekte toppen het Rila-, Pirin- of Balkangebergte waar u kunt wintersporten of wandelen. Of probeer voor iets rustigers de zonnige kust van de Zwarte Zee of de Donauvlakte. Als u meer van de Middellandse Zee houdt dan zult u zich goed thuis voelen in Macedonië of Thracië. In het westen van Bulgarije, aan de noordelijke voet van de berg Vitosha, ligt de hoofdstad Sofia, een rijk architectonisch mengsel van oud en nieuw.

Bulgarije per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De Bulgaarse VVV heeft een lijst met 100 van de beste toeristenlocaties. Huur dus een auto via easyCar en zie hoeveel u er kunt bezoeken. Verzamel de officiële stempels en ontvang van de Bulgaarse VVV een bronzen badge voor een bezoek aan 25 locaties, een zilveren badge voor een bezoek aan 50 locaties en een gouden badge voor een bezoek aan 100 locaties. Onder de locaties bevinden zich musea, kerken, kunstgalerijen, archeologische reservaten, natuurreservaten en grotten; er is dus voor elk wat wils.

Boek uw huurauto nu