Zoek voor autoverhuur in Brussel

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Brussel

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Brussel met easyCar – de voordelige, online autoverhuurspecialist. Brussel, dat veelvuldig wordt bezocht voor zaken of politiek, wordt in toenemende mate een populaire toeristenbestemming. De stad heeft gracieuze architectuur, levendig nachtleven en de eenvoudige geneugten van een kom stomende mosselen. Of u voor werk of recreatie gaat, easyCar biedt goedkope en gemakkelijke autoverhuur in de stad en op het vliegveld, in Brussel en door heel België. Autoverhuur Brussel is de beste manier om deze betoverende stad en het omliggende Belgische platteland te bezoeken.

Autoverhuur Brussel

Voordelige autohuur in Brussel

Als het officiële hoofdkwartier van de EU heeft Brussel volop zakenreizigers, maar velen worden verleid door de aantrekkelijke selectie culturele en culinaire traktaties die Brussel te bieden heeft. De stad heeft een heldere, frisse atmosfeer zonder drukke straten of gasdampen die de skyline benevelen. De Benedenstad is een netwerk van klinkerstraten die rond het opvallende Grand Palace liggen. Het is een geweldige plaats om rond te slenteren, te winkelen of gewoon een koffie verkeerd te drinken en naar de mensen te kijken in de prachtige Ilôt Sacré wijk. De ontwerperboetiekjes en uitstekende musea en galeries van Brussel vindt men in de modernere en chiquere Bovenstad.Brussel heeft een rijke en overvloedige plaatselijke keuken met verse zeevruchten (vooral de overal aanwezige mosselen of “Moules”) en toetjes zoals warme wafels en Belgische chocolade. Na het diner kunt u naar een van de plaatselijke cafés gaan om een paar van de 350 Belgische bieren te proberen.

Brussel met de Auto; fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Brussel heeft een overvloed aan attracties op korte rijafstand van het centrum. Huur een auto en geniet van de vrijheid om in uw eigen tempo op ontdekkingstocht te gaan. Het Lxelles-district is een bezoekje waard vanwege de prachtige Art Nouveau architectuur. Naar het noorden van de stad vindt men het Domaine Royale, het huis van de Belgische Koninklijke familie, een adembenemend gebouw met weelderige parken wat een geweldig dagtochtje is.

Boek uw huurauto nu