Zoek voor autoverhuur in België

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in België

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in België

Autohuur in België is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. België, dat vaak als vakantiebestemming over het hoofd wordt gezien, is in feite een van de meest aantrekkelijke, afwisselende en betoverende landen in Europa. Van heerlijke gastronomische verrassingen en lekker bier tot pittoreske middeleeuwse steden, gotische kathedralen en oorlogsmonumenten, België is de plaats die zowel fascineert als genot verschaft. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in geheel België met inbegrip van luchthavens en stadlocaties in Brussel en Diegem. Autohuur in België is de beste manier om dit schitterende land te verkennen.

Low-cost autohuur in België

Of u nu voor zaken of uw plezier naar België gaat, het land is klein genoeg om de vele attracties tijdens een kort verblijf te zien, maar afwisselend genoeg om u maandenlang nog na te laten genieten. De reputatie van België voor zijn heerlijke eten en unieke bier overtreft bijna alle andere Europese landen. Met meer dan 350 soorten bier om te proeven zult u het al druk genoeg hebben met het bezoeken van cafés! De romige, rijke en smaakpapillen strelende Belgische chocolade is meer dan verleidelijk. De steden van België hebben fascinerende culturele en historische achtergronden met geweldige bouwstijlen die de complexe oorsprong van het land weerspiegelen. Loop door Antwerpen en u zult van de ene op de andere straat Romaneske, barokke, gotische, renaissance en hedendaagse architectuur tegenkomen.

België per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het landschap van België is een zacht rollende bonte scharkering van landbouwgrond, bossen en heerlijk geurende velden met wilde bloemen. Huur een auto in België en ontdek de vele attracties die achter de steden liggen. Een onvergetelijke ervaring is een bezoek aan Ieper, een middeleeuws stadje dat door de Duitsers tijdens de Eerste Wereldoorlog werd veroverd en later door het Britse expeditieleger werd heroverd in een van de beroemdste en bloedigste slagen van het conflict.

Boek uw huurauto nu