Zoek voor autoverhuur in Newport

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Newport

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Newport - Autoverhuur in Newport

Huur een auto in Newport via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Newport en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Newcastle, Birmingham, Sheffield, Luton, Heathrow en Gatwick.

Low-cost autohuur in Newport - Low-cost autoverhuur in Newport

Newport is de perfecte basis voor het verkennen van het platteland van Wales als u een auto huurt via easyCar. In Newport zelf kunt u een bezoek brengen aan de Romeinse locatie Caerleon aan de oevers van de rivier de Usk, aan Tredegar House dat niet alleen in een schitterend park van 90 are staat maar ook een van de belangrijkste historische huizen van het land is, of aan de fascinerende Transporter Bridge die door de Gemeente Newport wordt gerund.

Newport per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Na Newport kunt u in uw huurauto springen en een bezoek brengen aan het Fourteen Locks Visitor Centre dichtbij de stad. Het bezoekerscentrum is geweldig voor zowel volwassenen als kinderen en laat de belangrijke rol van het kanaal in de geschiedenis zien. Ga iets verder en u zult kunnen genieten van een aantal adembenemende landschappen. Vanuit Newport kunt u niet alleen de Wye Valley Area of Outstanding Natural Beauty (gebied van buitengewone natuurlijke schoonheid), gaan verkennen, maar ook het Brecon Beacons Natural Park en het Forest of Dean. Maak een tocht naar de 3 pieken van de Brecon Beacons of een van de vele andere schitterende wandelingen in de omgeving.

Boek uw huurauto nu