Zoek voor autoverhuur in Washington

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Washington

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Washington

Huur een auto in Washington via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Washington, de hoofdstad van de Verenigde Staten, is vol nationale monumenten en musea en galerijen van wereldklasse. easyCar levert goedkope autohuurfaciliteiten in Washington en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de gehele Verenigde Staten. Autohuur in Washington is de beste manier om in uw eigen tempo zoveel mogelijk van deze stad en zijn omgeving te zien.

Low-cost autohuur in Washington

Om elke hoek in Washington zijn iconische symbolen over Amerika en zijn geschiedenis te vinden. Of u nu wilt wachten tot de President het Witte Huis uitloopt, het Washington Monument wilt bewonderen, op de treden naar het Capitol wilt zitten of het Pentagon (het grootste alleenstaande gebouw ter wereld) wilt bekijken, Washington biedt de bezoeker veel fotogelegenheden. Naast deze landmarks is Washington tevens een levendige, dynamische stad met een geweldig nachtleven, fantastische restaurants en bars. Georgetown is een goede plaats voor café's en heerlijk eten, terwijl U Street de beste plaats is voor de muziekliefhebbers en nachtvlinders. Voor diegenen die meer over Amerikaans politiek willen leren biedt de Capitol Guide Service een interessante rondleiding door het Capitol. Voor de cultuurliefhebbers is er genoeg te doen. Het geweldige Smithsonian Institute is werkelijk een 'must', bestaande uit een verzameling van 15 musea waaronder het National Air and Space Museum en het Natural History Museum. U kunt ook het National Gallery of Art met zijn schitterende collectie kunstwerken van de 13e eeuw tot heden bezoeken.

Washington per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het huren van een auto in Washington is een geweldige manier om zoveel mogelijk van de stad te ontdekken, om de omringende oostkust in uw eigen tempo te verkennen, of om helemaal naar New York te rijden of het nabijgelegen Philadelphia te bezoeken.

Boek uw huurauto nu