Zoek voor autoverhuur in Tampa

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Tampa

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Tampa

Autohuur in Tampa is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Tampa ligt aan de westkust van Amerikas beroemde Sunshine State en is niet zo overvol en neonovergoten als de steden in Oost-Florida. Een geweldige hoeveelheid verschillende attracties voor alle smaken maakt Tampa een schitterende vakantiebestemming.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Tampa en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Miami, Memphis, Orlando, Los Angeles, Chicago, Denver, San Diego, San Francisco en Cleveland. Autohuur in Tampa is een geweldig goedkope manier om deze opwindende stad en de omringende omgeving te verkennen.

Goedkope autohuur in Tampa

Tampa combineert historische oude districten, een dynamisch barleven en schitterende stranden, en dit alles met een verrassend gebrek aan hectische bedrijvigheid. Er is veel te doen in en rond Tampa City. In het Florida Aquarium is een geweldige collectie displays waaronder een mangrove-moeras en een ongelooflijk koraalrif vol kleurrijke vissen en zeeleven. Ybor City is een recentelijk gerenoveerde en fascinerende plaats om te verkennen. Eens de Cubaanse sigarenmakende hoofdstad van Amerika, nu vol relikwieën en kunstvoorwerpen uit het begin van de 20e eeuw, plus een aantal schitterende sigarenwinkels die plaatselijke specialiteiten verkopen. De stad is ook gezegend met een grote hoeveelheid culturele attracties. Het Museum of Science and Industry is vol interactieve displays waaronder een enorm groot flipperspel. Het is zeker de moeite waard om hier een dagje met het hele gezin door te brengen. Het Tampa Museum of Art is wat serener, maar net zo fascinerend met een collectie werken van plaatselijke en internationale kunstenaars.

Tampa per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Tampa zodat u de omgeving in uw eigen tempo kunt verkennen. Wat erg populair is bij gezinnen is de schitterende Busch Gardens. Dit is een enorm pretpark vol opwindende rides en avontuurgebieden. Busch Gardens kan wedijveren met Disneyworld om de titel van het meest pleziervolle park in Florida!

Boek uw huurauto nu