Zoek voor autoverhuur in Seattle

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Seattle

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Seattle

Autohuur in Seattle is goedkoop en gemakkelijk via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Seattle, beroemd om een heleboel dingen (koffie, Bill Gates en Nirvana om er maar een paar te noemen), is een aantrekkelijke, levendige en afwisselende stad aan de noordwestkust van Amerika.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Seattle en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van Los Angeles, San Francisco, Miami, Orlando, New York en Alaska. Autohuur in Seattle is een geweldig goedkope manier om deze prachtige stad en het schitterende omringende landschap te verkennen.

Goedkope autohuur in Seattle

Seattle is de grootste stad in de staat Washington en bevindt zich tussen Puget Sound en Lake Washington. Het centrum is schoon, dynamisch, gemakkelijk om doorheen te rijden en vol hoogtepunten en attracties. De stad heeft vele iconische landmarks, waaronder de Space Needle in Seattle Centre (een overblijfsel van de World’s Fair in 1962). Dit is een 183 meter hoge uitkijktoren met restaurant en de beste plaats voor een panoramisch uitzicht over Seattle en verder. U kunt weer naar de stad teruggaan met een monorail. Mis zeker Seattles honderd jaar oude Pike Place Market niet. Het verkopen van verse vis en producten heeft zich bijna ontwikkeld tot een kunstvorm, met theatrale displays zoals visgooien en goochelen met fruit! Het is een kleurrijke, levendige en fascinerende plaats om te verkennen. Als u funky bars en een bohemiaanse sfeer zoekt ga dan naar Capitol Hill. Broadway is de hoofdstraat van het gebied en is vol cafés, restaurants en zelfs snoepwinkels. 's Avonds komt de buurt werkelijk tot leven in de vele clubs en bars.

Seattle per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Seattle en verken de stad en de omringende omgeving in uw eigen tempo. Als u tijd heeft, maak dan een tocht langs de adembenemende kustlijn van de Stille Oceaan en de Puget Sound baai. U kunt deelnemen aan buitensporten, van kajakken tot mountainbiken en zelfs een middagje walvisspotten!

Boek uw huurauto nu