Zoek voor autoverhuur in San Jose

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in San Jose

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in San José

Autohuur in San José is goedkoop en gemakkelijk via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. San José is de hoofdstad van het beroemde Silicon Valley in Californië en een fascinerend mengsel van gloednieuwe gebouwen en traditionele charme.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in San José en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Miami, Orlando, Los Angeles, San Francisco, Chicago, Denver, Seattle, New Orleans, Memphis en Atlanta. Autohuur in San José is een geweldig goedkope manier om deze afwisselende stad en het indrukwekkende omringende platteland te verkennen.

Goedkope autohuur in San JosÈ

San José, het glansrijke centrum van Silicon Valley, Amerikas beroemde centrum voor technologische innovatie, trekt zowel zakelijke als vakantiebezoekers. Het stadscentrum is glansrijk, schoon en levendig met een schitterend mengsel van 19-eeuwse karaktervolle gebouwen en glimmende moderne faciliteiten. Om een idee te krijgen van de technologische geschiedenis van de stad moet u het Tech Museum of Innovation bezoeken, met een informatieve en interactieve tentoonstelling over de uitvindingen en ideeën die dit gebied zo welvarend hebben gemaakt. Diegenen die meer geïnteresseerd zijn in het culturele verleden van de stad dienen zich te begeven naar het History Museum of San José, met veel kunstvoorwerpen en relikwieën uit de regio. Voor iets natuurlijkers en toch maar een paar minuten van het stadscentrum verwijderd, brengt u een bezoek aan het Alum Rock Park, een uitgestrekt park met een oppervlakte van 300 hectare, vol geweldige rotsformaties. Hier kunt u deelnemen aan een grote hoeveelheid activiteiten zoals paardrijden, mountainbiken, wandelen of gewoon van een picknick genieten!

San José per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

San José ligt slechts 75 km ten zuidoosten van San Francisco, ideaal om dus om een dagtocht naar toe te maken. Huur een auto in San José zodat u de omringende omgeving in uw eigen tempo kunt verkennen. Een interessante plaats om te bezoeken en slechts een korte rit van de stad verwijderd is Hakone Gardens. Hakone ligt in de voetheuvels van de schitterende Santa Cruz Mountains, en is een authentieke Japanse tuin met kronkelende grintpaden, rustige watervallen, lelievijvers met zich langzaam voortbewegende koikarpers en zelfs een kopie van een huis van een theehandelaar uit Kyoto.

Boek uw huurauto nu