Zoek voor autoverhuur in San diego

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in San diego

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in San Diego

Autohuur in San Diego is goedkoop en gemakkelijk via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. San Diego, de ontspannen en zonovergoten stad in Zuid-Californië, is een verfrissende verandering ten opzichte van de bedrijvigheid van Los Angeles. De stad biedt een geweldige reeks attracties, van smetteloze stranden tot orkashows.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in San Diego en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Miami, Orlando, Los Angeles, Chicago, Denver, San Francisco, Palm Springs en Key West. Autohuur in San Diego is een geweldig goedkope manier om deze rustige stad te verkennen en om de vele nabijgelegen attracties te bezoeken.

Goedkope autohuur in San Diego

San Diego ligt vlakbij de Mexicaanse grens en is overgoten met een Zuid-Californische gloed. Het centrum van de stad is schoon, aantrekkelijk en verrassend vrij van opstoppingen, terwijl het Embarcadero, het oorspronkelijke dokgebied, een schitterende plaats is om te relaxen. Als u de bars en clubs zoekt, ga dan naar het historische Gaslamp Quarter, waar de plaatselijke bevolking en bezoekers tegen zonsondergang de straten vullen, klaar om van de partysfeer te genieten. In het Embarcadero kunt u openlucht concerten bijwonen en schitterende oude schepen in het Maritime Museum bezichtigen. San Diego heeft ook twee attracties van wereldklasse voor het hele gezin. Seaworld heeft een magnifieke collectie zeedieren, waaronder haaien, dolfijnen, zeeschildpadden, zeehonden en natuurlijk Shamu, de beroemde orka van Seaworld. Als u meer wilt genieten van de dierenwereld, dan is San Diego Zoo een must. Dit is een van de mooiste dierentuinen ter wereld en heeft zorgvuldig ontworpen leefgebieden voor fantastische dieren zoals gorilla's, tijgers en de zeldzame Maleise beren.

Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Omdat het slechts een korte rit van de Mexicaanse grens verwijderd is, maken veel bezoekers aan San Diego een trip naar Tijuana. Deze grote Mexicaanse stad heeft een reputatie voor wilde party's en goedkope tequila. Met een aantal interessante musea en een levendig centrum is Tijuana een fascinerende stad om te verkennen en geeft een aantrekkelijk inzicht in Mexico.

Boek uw huurauto nu