Zoek voor autoverhuur in Phoenix

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Phoenix

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Phoenix

Autohuur in Phoenix is goedkoop en gemakkelijk via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Phoenix is de grootste stad in het zuidwesten van de Verenigde Staten, een glinsterend juweel in het midden van de Arizona woestijn, en biedt de bezoeker een afwisselend en opwindend aantal attracties. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Phoenix en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Miami, Orlando, Los Angeles, Chicago, Denver, San Diego, San Francisco en Cleveland. Autohuur in Phoenix is een geweldige manier om het adembenemende landschap van Arizona in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Phoenix

Alhoewel een groot deel van de stad uit een commercieel centrum bestaat en weinig attracties voor de toerist te bieden heeft, zijn er in de rest van de stad veel activiteiten en hoogtepunten die bij elke smaak passen. Het Heard Museum is een schitterende plaats waar u veel kunt leren over de geschiedenis van de inheemse stammen uit het zuidwesten. Hiernaast zijn er geweldige displays over kunst, cultuur en wapens. Het Arizona Science Centre is een fascinerende plaats waar u ook veel informatie kunt opdoen. Het museum is ideaal voor families en biedt veel interactieve displays waar kinderen van alle leeftijden van kunnen genieten! Het centrum heeft ook een planetarium waar je alles kunt leren over het zonnestelsel en er is een prachtige geluids- en lichtshow. Ga ook eens de Desert Botanical Garden zien, een schitterende plaats om langs de duizenden soorten planten en bloemen te lopen. Maak een wandeling door Old Town Scottsdale met zijn vele gebouwen daterend uit het tijdperk rond de twintigste eeuwwisseling. Hier zult u ook diverse winkels vinden die allerlei soorten souvenirs verkopen.

Phoenix per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Arizona is een grote staat vol extremen en enorme woestijngebieden. Het is een adembenemende surrealistische plaats om te verkennen, en het huren van een auto in Phoenix is de ideale manier om de regio te ontdekken en het meeste uit uw vakantie te halen.

Boek uw huurauto nu