Zoek voor autoverhuur in Palm Springs

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Palm Springs

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Palm Springs

Autohuur in Palm Springs is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Palm Springs, de zonovergoten badplaats twee uur rijden ten zuiden van Los Angeles, is de ideale plaats om een paar dagen goed te relaxen. Palm Springs, dat omringd is met een schitterend landschap en tientallen geweldige golfbanen, is een ideale bestemming voor een relaxte vakantie.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Palm Springs en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Miami, Orlando, LA, Chicago, Denver, San Francisco en Key West. Autohuur in Palm Springs is een geweldig goedkope manier om deze opwindende stad en de schitterende omringende omgeving te verkennen.

Goedkope autohuur in Palm Springs

Terwijl de meest recreatie in Palm Springs bestaat uit tijd doorbrengen in bars of relaxen en liggen bij het zwembad, biedt de stad ook vele adembenemende natuurlijke attracties. De Murray, Andreas, Tahquitz en Palm Canyons met hun ongelooflijke verscheidenheid aan kleuren, rotsen en flora, zijn allen de moeite waard om te bezoeken. Als u de woestijn wilt zien vanuit centraal Palm Springs, dan kunt u een paar uur doorbrengen in het Living Desert Museum, waar u een beter begrip krijgt van de geologie en geschiedenis van de regio. Een totaal ander soort tentoonstelling, het Museum of the Heart, biedt een inzicht in de werking van dit essentiële orgaan, met de mogelijkheid om in een enorme aorta te stappen. Als u liever iets actievers doet, dan zijn er op korte afstand van de stad, meer dan 85 golfbanen waar u een rondje kunt spelen onder de heerlijke zon van Zuid-Californië.

Palm Springs per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Palm Springs en u kunt de omgeving in uw eigen tempo verkennen. De stad is op dagtochtafstand van een aantal geweldige attracties, zoals ravijnen, bergen, dalen en rivieren. Een gedenkwaardige ervaring is de kabeltramweg die 1800 meter naar de San Jacinto Mountains klimt, waar vandaan u een spectaculair panoramisch uitzicht heeft.

Boek uw huurauto nu