Zoek voor autoverhuur in New orleans

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in New orleans

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in New Orleans

Autohuur in New Orleans is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. New Orleans (of de “Big Easy“ zoals het vaak liefdevol wordt genoemd) is een mengsel van live muziek, adembenemende architectuur, kleurrijke festivals, levendige bars en moerasachtige gebieden. Er is zoveel te doen in New Orleans, van het luisteren naar jazz in Bourbon Street tot het bekijken van aligators tijdens een excursie door de moerassen, dat u misschien geeneens tijd heeft om alles te zien! easyCar biedt autohuurfaciliteiten in New Orleans en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Miami, Orlando, Los Angeles, Chicago, Denver, San Francisco, Cleveland en Tampa. Autohuur in New Orleans is een geweldig goedkope manier om de stad te verkennen, of u nu voor het carnaval komt of het platteland van Louisiana wilt verkennen.

Goedkope autohuur in New Orleans

New Orleans dat baadt in de benauwde hitte van Louisiana, is een stad dat overvloeit van zintuiglijke verassingen - van de sappige, heerlijke plaatselijke keuken tot de kleuren en geluiden van het French Quarter. New Orleans is een mengsel van invloeden uit Indiaanse, Europese, Afrikaanse, Cajun, Creoolse en moderne Amerikaanse culturen, wat het een van de fascinerendste steden in de Verenigde Staten maakt. New Orleans biedt een eindeloos aantal attracties. De hele familie zal genieten van het Aquarium of the Americas. Deze geweldige expositie over het zeeleven en leefgebieden bevat displays over de Mississippi en moerasgebieden, evenals schildpadden, haaien, murenen en een ongelooflijke zaagvis. Het is een van de beste aquariums in de Verenigde Staten. Ook zult u een tocht naar het legendarische French Quarter niet willen missen. Hier kijken de iconische gietijzeren balkonnetjes uit op jazz bars en wilde straatfeesten. Een andere bezoek dat niet mag worden vergeten is aan het fascinerende, zij het wat griezelige, Voodoo Museum! Hier kunt u alles ontdekken over de geschiedenis van deze notoire spirituele traditie die uit Haïti is overgebracht.

Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er is zoveel te ontdekken in het gebied rond New Orleans, dat een huurauto bijna essentieel is! Het Garden District is ook een geweldig deel van de stad met o.a. de Audubon Zoological Gardens en Lafayette Cemetery No.1, waar de graftomben boven de grond liggen vanwege de moerassige grond.

Boek uw huurauto nu