Zoek voor autoverhuur in Memphis

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Memphis

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Memphis

Autohuur in Memphis is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Memphis is een opwindende stad aan de oevers van de rivier de Mississippi in Tennessee. Duizenden fans van Elvis Presley maken elk jaar een tocht naar Memphis om Graceland, het liefdevol onderhouden huis van Presley, te bezoeken. De vitaliteit van de stad en de diverse attracties maken het een fantastische plaats voor een kort bezoek of zelfs een langer verblijf.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Memphis en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Miami, Orlando, LA, Chicago, Denver, San Diego, San Francisco en Palm Springs. Autohuur in Memphis is een geweldig goedkope manier om deze opwindende stad en het schitterende omringende platteland van Tennessee te verkennen.

Goedkope autohuur in Memphis

Memphis, de legendarische geboorteplaats van de blues, is een stad dat vol leven en energie zingt. Van de vroege tijden toen WC Handy de eerste gepubliceerde bluessong voltooide tot het Elvis tijdperk (Sun Studios in Union Avenue is de plaats waar Elvis zijn eerste opname maakte), Memphis is altijd een plaats geweest dat in verband stond met indrukwekkende momenten in de geschiedenis van de muziek. In de beroemde Beale Street kunt u nog steeds een aantal bruisende live muziek bars bezoeken. Memphis kan zich ook beroemen op een wat meer serieus incident. In 1968 werd Martin Luther King in het Lorraine Motel doodgeschoten. Het motel is nu omgebouwd tot een fascinerend National Civil Rights Museum, waar het leven van King wordt gevierd en waar een tentoonstelling wordt gehouden en informatie wordt gegeven over de geschiedenis van de burgerrechtenbeweging in de jaren zestig.

Memphis per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het is natuurlijk moeilijk om niet aangetrokken te worden door het ultieme popcultuurmausoleum Graceland. Huur een auto in Memphis zodat u het beroemde huis van Elvis Presley kunt bereiken en van een multimediaspektakel kunt genieten. De omvang van de plaats en de moeite die Presleys familie heeft gedaan om dit voor de fans en toeristen te behouden, is waarlijk verbazingwekkend.

Boek uw huurauto nu