Zoek voor autoverhuur in Key West

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Key West

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Key West is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Dit opwindende tropische toeristenoord trekt elk jaar meer dan vijf miljoen bezoekers, en terecht. Van schitterende zonsondergangen tot een dynamisch nachtleven, Key West is een vakantiebestemming vol karakter en verleidende charme.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Key West en op locaties verspreid over geheel Florida met inbegrip van Miami en Orlando. We bieden ook autohuur in de gehele Verenigde Staten, van New York tot Los Angeles. Autohuur in Key West is een geweldige goedkope manier om dit schitterende Amerikaanse eiland te verkennen.

Autohuur in Key West

Goedkope autohuur in Key West

Vereeuwigd door Ernest Hemingway, is Key West een kleurrijk, enigszins uitgelaten toeristenoord geworden. Key West, het meest zuidelijke van de eilanden die bij de punt van Florida liggen, trekt mensen die van scubadiven tot gewoon zonnebaden houden. Hemingway, die hier van 1931-1940 woonde, hield van het eiland en u kunt een bezoek brengen aan zijn huis (waar de 'katten van Hemingway' die aan elke poot zes tenen hebben rondlopen). Een andere geweldige attractie is het Key West Aquarium, waar haaien, zaagvissen en barracuda’s te zien zijn. Mallory Square is de plaats om overdag te gaan winkelen en om 's avonds te gaan feesten. Een ander beroemd Hemingway landmark is Sloppy Joe’s Bar, de stamkroeg van de auteur, waar je met een glas rum (zijn favoriete drank) een heildronk op hem kunt drinken!

Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Key West en geniet van de vrijheid om de schitterende omgeving te verkennen. Het eiland met zijn welige tropische planten en schone zandstranden is een fantastische plaats om rond te rijden. Van het opwindende nachtleven in het noordwesten tot scubadiven van wereldklasse in het zuiden, dit ovaalvormige eiland is vol attracties.

Boek uw huurauto nu