Zoek voor autoverhuur in Indianapolis

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Indianapolis

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Indianapolis is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Indianapolis staat bekend als de "Crossroads of America", en is een bloeiende en drukke stad in de oostelijke staat Indiana. De stad is vol attracties en hoogtepunten en een fantastische plaats voor een korte vakantie.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Indianapolis en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Miami, Orlando, Tampa, Memphis, Chicago, Denver, Las Vegas, Reno, Anchorage en Atlanta. Autohuur in Indianapolis is een geweldig goedkope manier om de stad en het omringende landschap van Indiana te verkennen.

Autohuur in Indianapolis

Goedkope autohuur in Indianapolis

Indianapolis heeft iets avontuurlijks. Hier vindt u ‘s werelds grootste eendags-sportevenement (de Indianapolis 500 Race) en het is tevens de geboorteplaats van Steve McQueen en James Dean. De stad biedt veel attracties voor de weekendbezoeker of zelfs voor mensen die hier langer willen verblijven. Het Studebaker National Museum is een fascinerende plaats waar de geschiedenis van automobielen wordt tentoongesteld. Veel interactieve displays en prachtige oude voertuigen maken het een geweldige plaats voor de hele familie. De West Baden Springs National Historic Site is een schitterend oud hotel met een adembenemende koepel daterend uit 1902. Het Children’s Museum of Indianapolis is 's werelds grootste kindermuseum met allerlei soorten interactieve displays en galerijen waaronder de geweldige "Dinosphere".

Indianapolis per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Indianapolis zodat u de omgeving in uw eigen tempo kunt verkennen. U kunt ook een lange dagtocht maken naar de serene oevers van het indrukwekkende Lake Michigan waar u kunt vissen of een boottocht maken. Misschien wilt u wel het Wolf Park in Lafayette bezichtigen, de enige privéfaciliteit ter wereld waar wolven met bisons kunnen rondrennen. Er is veel te ontdekken in en rond Indianapolis.

Boek uw huurauto nu