Zoek voor autoverhuur in Fortmyers

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Fortmyers

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Fort Myers is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Fort Myers is een van de meest relaxte en serene oorden in de “Zonneschijnstaat“ Florida, en is perfect voor iedereen die een ontspannen strandvakantie met iets extra's zoekt.easyCar levert huurfaciliteiten in Fort Myers en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Amerika, waaronder New York, Miami, Orlando, Los Angeles, Chicago, Key West, San Francisco, New Orleans en Cleveland. Autohuur in Fort Myers is een geweldig goedkope manier om het schitterende gebied van Florida te verkennen.

Autohuur in Fort Myers

Low-cost autohuur in Fort Myers

Fort Myers ligt in het westen van Florida met zijn schitterende Fort Meers Beach verspreid langs de dunne strook van Estero Island. Het is een van de meest perfecte zandstranden ter wereld, wat Fort Myers ideaal maakt voor een traditionele relaxte zomervakantie. In het baaigebied ligt het beschermde Estero Aquatic Preserve. Hier kunt u natuurtochten en cruises maken waarbij u een verscheidenheid aan bijvoorbeeld dolfijnen, zeevogels en de adembenemende lamantijnen kunt zien. In het zuidelijke puntje van Fort Myers ligt het serene en romantische Bowditch Point Regional Park. Ook dit is een bijzonder aantrekkelijk gebied en is volgens de plaatselijke bewoners de beste plaats in Florida om de zon onder te zien gaan. Weg van de stranden zijn er andere interessante hoogtepunten. De Thomas Edison and Henry Ford Winter Estates bevatten fascinerende kunstvoorwerpen en displays over de twee mannen die in het begin van de twintigste eeuw in hun vakantiehuizen naast elkaar woonden.

Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er is veel te ontdekken in de omgeving, van schitterende natuurlijke bezienswaardigheden tot musea. Een paar kilometer ten zuiden van de stad ligt het rustige Lover’s Key State Park. Het park bestaat uit diverse kleine eilandjes, en een oud trammetje brengt u door een bloeiend mangrovebos naar een van de mooiste stranden van Florida. Er is veel fauna in dit gebied, van schildpadden tot Amerikaanse zeearenden. Het is ook een populair gebied om te vissen, te zwemmen of om gewoon aan de kust te relaxen.

Boek uw huurauto nu