Zoek voor autoverhuur in Cleveland

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Cleveland

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Cleveland is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Cleveland ligt aan de oevers van het majestueuze Erie meer en biedt bezoekers een enorme verscheidenheid aan activiteiten en attracties. Van winkelen in het centrum tot waterskiën, Cleveland biedt vele mogelijkheden en is een schitterende plaats voor een korte vakantie.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Cleveland en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Miami, Orlando, Memphis, Los Angeles, Chicago, Denver, San Francisco en Atlanta. Autohuur in Cleveland is een geweldig goedkope manier om deze schitterende stad te verkennen en om vervolgens door te gaan naar de prachtige staat Ohio.

Autohuur in Cleveland

Goedkope autohuur in Cleveland

De mensen van Cleveland zijn trots op de band die de stad heeft met de geschiedenis van rock and roll muziek. Hun populaire leus is – “Cleveland Rocks!” In het Rock and Roll Hall of Fame and Museum kunt u een inzicht krijgen in dit opwindende muzikale verleden. Er zijn vele gedenkwaardigheden en kunstvoorwerpen van sommige van de belangrijkste artiesten in de geschiedenis van de muziek en de moeite van een bezoek waard voor alle fans van Rock and Roll. Als u entertainment zoekt of zelfs hoopt tot in de vroege uurtjes te kunnen partyen, ga dan naar Flats, een recentelijk gerenoveerd entertainmentdistrict bij de rivier. Vol funky clubs en bars is dit de beste plaats om de levendige, gezellige atmosfeer waar de stad om bekend staat te ervaren.

Cleveland per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Cleveland en u kunt de omringende staat Ohio verkennen. Op korte afstand van de stad is het Six Flags World of Adventure Amusement Park. Met een fantastische selectie attracties en opwindende rides, waaronder log flumes is dit een perfect dagje uit voor het hele gezin. Bij het Erie meer kunt u deelnemen aan diverse watersporten, van prettige cruises tot adrenalinesporten zoals waterskiën.

Boek uw huurauto nu