Zoek voor autoverhuur in Cincinnati

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Cincinnati

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur Cincinnati is goedkoop en gemakkelijk met easyCar – de voordelige, online autoverhuurspecialist. Cincinnati is een culturele, levendige en sprankelende stad in de plezierige staat Ohio. Vol met bezienswaardigheden en activiteiten, is het een ideale plaats voor een korte vakantie.easyCar biedt autoverhuur in Cincinnati en op luchthavens en in stadscentra in heel Amerika, inclusief New York, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Miami,Orlando, Tampa, New Orleans, Memphis, Toledo, Indianapolis, Las Vegas, Reno en Atlanta. Autoverhuur Cincinnati is een geweldige voordelige manier om de stad op uw eigen manier te leren kennen.

Autoverhuur Cincinnati

Goedkope autohuur Cincinnati

Cincinnati dat op de noordelijke oever van de Ohio Rivier ligt, is een sprankelende en vriendelijke Amerikaanse stad. Het centrum is gelegen rond het schilderachtige Fountain Square met prachtige beelden en openbare kunstwerken (inclusief een waterval uit boeken!) die in de hele omgeving te vinden zijn. Als u de nabij gelegen Carew Toren beklimt, een prachtige art deco gebouw, heeft u een fantastisch uitzicht over de stad en het park daaronder. Breng ook zeker een bezoek aan de dierentuin van Cincinnati die internationaal beroemd is vanwege de verzameling beschermde dieren. Met orang-oetangs, gorilla’s en zelfs witte tijgers, is het een dierentuin vol wonderen. Er is zelfs een kinderboerderij waar u een aantal tammere dieren kunt aaien! In de botanische tuin die met de dierentuin is verbonden is (onder andere) een regenwoudomgeving gecreëerd, compleet met duizenden vlinders en kolibries. Het museumcentrum van Cincinnati vindt u in een oud art deco spoorwegstation. Het fascinerende Museum of Natural History and Science heeft fantastische interactieve tentoonstellingen die uitstekend voor kinderen zijn, terwijl het Cincinnati Historical Museum uitstallingen heeft over het plaatselijke leven door de eeuwen heen.

Cincinnati met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Huur een auto in Cincinnati en u kunt de stad en het omliggende landschap van Ohio in uw eigen tempo ontdekken. Als u in de stad logeert en naar avondvermaak zoekt, ga dan naar de Mount Adams buurt waar het kloppende hart van het nachtleven van Cincinnati kan worden gevonden.

Boek uw huurauto nu