Zoek voor autoverhuur in Chicago

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Chicago

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Chicago is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Chicago – de beroemde 'Windy City' – is vol bruisende, extraverte persoonlijkheden en heeft een dynamische Amerikaanse allure. Chicago, een echte smeltkroes van culturen en tradities, heeft een bevolking van 3 miljoen mensen met voorvaders uit alle delen van de wereld zoals Ierland, Italië, Duitsland, Polen, Mexico en Azië.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Chicago en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten met inbegrip van New York, Washington, Philadelphia en San Francisco. Autohuur in Chicago is een geweldig goedkope manier om deze schitterende stad en het omringende natuurschoon te verkennen.

Autohuur in Chicago

Goedkope autohuur in Chicago

Een stad van muziek maar ook een stad van beproeving, want Chicago ligt aan de oevers van Lake Michigan en lijdt onder de ijskoude wind die in de winter door de stad blaast. Chicago is een stad vol karakter en biedt zijn bezoekers een breed spectrum aan attracties. Van het schitterende Art Institute of Chicago, een van de mooiste galerijen ter wereld, tot het winkelparadijs van de Magnificent Mile, de stad heeft om elke hoek een verrassing. Probeer voor een klassieke ervaring eens een baseballwedstrijd in het mooie en ouderwetse Cubs-stadion Wrigley Field. Ook heeft Chicago de hoogste wolkenkrabber in de Verenigde Staten, de Sears Tower, waar vanuit u en adembenemend panoramisch uitzicht over deze geweldige stad heeft.

Chicago per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Chicago en geniet van de vrijheid van uw eigen transport. U kunt de omgeving verkennen en net zoveel attracties in de stad bezoeken als u wilt. U zult bijvoorbeeld het schitterende Shedd Aquarium met 's werelds grootste collectie vissen en zeezoogdieren niet willen missen.

Boek uw huurauto nu