Zoek voor autoverhuur in Charlotte

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Charlotte

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Charlotte, Noord Carolina, via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. Charlotte is een van de meest centrale steden in het zuiden van Amerika en easyCar biedt bezoekers aan Charlotte handige autohuur. U kunt uw huurauto ophalen als u uit Charlotte Airport komt, zodat u op eenvoudige wijze en gemakkelijk door kunt rijden naar Charlotte waar u de stad kunt verkennen. Huur dus een auto bij easyCar als u de volgende keer weer van plan bent om naar Charlotte te reizen!

Autoverhuur in Charlotte - Autohuur in Charlotte - easyCar

Charlotte per auto: geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Als u met een huurauto door Charlotte rijdt, zult u vele opwindende attracties ontdekken die uw trip waardevoller zullen maken. Rijd met uw huurauto de stad rond en stop bij de diverse musea in Charlotte; van het Afro-American Cultural Center tot het Charlotte Museum of History. Op diverse punten in de stad is het rijke historische verleden van de stad duidelijk waarneembaar. Hiernaast kunt u met uw huurauto in Charlotte de diverse adembenemende tuinen in de stad bezoeken, waaronder de Daniel Stowe Botanical Garden – een botanische tuin met een oppervlakte van maar liefst 45 hectare – en Wing Haven Gardens and Bird Sanctuary. Rijd met uw auto naar de Historic Latta Plantation in Charlotte, waar u een katoenplantage die een levende geschiedenisboerderij is geworden kunt ervaren. Huur dus vandaag nog een auto in Charlotte en rijd door deze indrukwekkende historische stad voor een Amerikaans avontuur dat zijn weerga niet kent!

Voordelige autohuur in Charlotte

easyCar biedt autohuur in verscheidene luchthaven- en stadslocaties in de Verenigde Staten. Huur een auto bij Charlotte Airport en u zult het gemakkelijk vinden om uw huurauto te boeken en op te halen voordat u de schitterende stad Charlotte gaat verkennen. EasyCar biedt tevens autohuurservices in Californië, Florida, Boston, Chicago en Manhattan – huur dus een auto wanneer u de volgende keer weer de Verenigde Staten bezoekt, zodat u meer van uw bestemming kunt zien!

Boek uw huurauto nu