Zoek voor autoverhuur in Charleston

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Charleston

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Charleston, Zuid Carolina, via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. Charleston is een van de meest historische steden in het Diepe Zuiden en heeft een duidelijk gevoel van zijn eigen identiteit behouden. Charleston kan het beste per auto worden ontdekt, en via easyCar kunt u op Charleston Airport een auto huren, zodat u gemakkelijk deze schitterende stad kunt verkennen.

Autoverhuur in Charleston - Autohuur in Charleston - easyCar

Charleston per auto:geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Rijd door Charleston in uw huurauto, zodat u van de adembenemende architectuur van de stad kunt genieten. Charleston is een oude koloniale stad die om elke hoek charme uitstraalt – zoals elke korte rit door de stad zal bewijzen. Huur een auto in Charleston zodat u Fort Moultrie en Fort Sumter kunt bezoeken, beiden belangrijke landmarks in de Amerikaanse geschiedenis. Ook zult u met uw auto naar het Gibbes Museum of Art, het belangrijkste kunstmuseum van Charleston, kunnen rijden en tevens het Charleston Museum kunnen bezoeken. Ook zult u als u een auto in Charleston huurt het drukke transportsysteem van de stad kunnen vermijden en het gebied op uw gemak kunnen verkennen. Als u Charleston tijdens een van de drukke festivals bezoekt, waaronder het 17 daagse Spoleto Festival USA, het Charleston Food and Wine Festival en het Charleston Maritime Festival, dan is het vooral handig als u een auto tot uw beschikking heeft.

Voordelige autohuur in Charleston

easyCar biedt autohuur in verscheidene luchthaven- en stadslocaties in de Verenigde Staten. Huur een auto op Charleston Airport en u zult ontdekken dat het gemakkelijk is om uw auto te boeken en op te halen voordat u de fascinerende stad Charleston gaat verkennen. Naast de autohuurfaciliteiten in Charleston biedt easyCar tevens autohuurservices in New York (Manhattan), Californië, Florida en andere populaire Amerikaanse bestemmingen – huur dus een auto wanneer u de volgende keer de Verenigde Staten bezoekt zodat u op uw gemak kunt reizen.

Boek uw huurauto nu