Zoek voor autoverhuur in Californië

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Californië

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Californië via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Californië – "The Golden State" – is vol attracties en avonturen voor elke soort vakantieganger. Van het eten van clam chowder in San Francisco tot het wandelen over Hollywood Boulevard en het staren naar de beroemde handafdrukken, Californië biedt zijn bezoekers eindeloze verrassingen. Met autohuurfaciliteiten bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de staat, is het een goedkope en gemakkelijke manier om bij easyCar in Californië een auto te huren.

Autohuur in Californië

Low-cost autohuur in Californië

Californië, de op vier na grootste economie ter wereld is vol attracties, van bergbeklimmen en surfing tot rollercoasters en high-fives met Mickey Mouse. He huren van een auto in Californië is de beste manier om zo veel mogelijk te zien van deze geweldige staat. U kunt op de beroemde Route 66 rijden, naar de Stille Oceaan kijken en ergens stoppen om van een picknick bij de zee te genieten. San Francisco is een levendige en kosmopolitische stad beroemd om zijn kabeltrams en de Golden Gate Bridge. Het Yosemite National Park heeft het adembenemendste natuurschoon van Amerika en biedt vele buitenactiviteiten waaronder vissen, kamperen en ponytrekking. Californië huist ook het magische Disneyland en de Universal Studios, ideale avonturen voor de hele familie.

Californië per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Californië is enorm, op twee na de grootste staat in de Verenigde Staten. Het huren van een auto is een 'must' als u de diverse attracties wilt bezoeken. Zeker als u in Los Angeles wilt verblijven en naar Disneyland wilt gaan, geeft het huren van een auto u de vrijheid en flexibiliteit in een stad dat berucht is om zijn gebrek aan openbaar vervoer.

Boek uw huurauto nu