Zoek voor autoverhuur in Baltimore

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Baltimore

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Baltimore is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Baltimore, of "Charm City" zoals het vaak liefdevol wordt genoemd, is een grote, bruisende stad in de staat Maryland aan de oostkust van de Verenigde Staten. De stad is vriendelijk en aantrekkelijk en een fantastische bestemming voor een korte vakantie of zelfs een langer verblijf.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Baltimore en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Miami, Orlando, Tampa, Chicago, Denver, Los Angeles, San Diego, San Francisco en Cleveland. Autohuur in Baltimore is een geweldig goedkope manier om deze opwindende stad te verkennen.

Autohuur in Baltimore

Goedkope autohuur in Baltimore

De meeste belangrijke toeristenattracties bevinden zich in het binnenhavengebied. Hier is van alles te vinden, van levendige bars aan de promenade tot tropische vissen in het National Aquarium. Het aquarium zelf is van de meest originele en adembenemende attracties in Baltimore. Het bestaat uit twee grote glazen piramides en bezoekers beginnen bovenaan en lopen naar beneden langs tanks die meer dan 5000 verschillende vormen van zeeleven. In de binnenhaven bevindt zich ook het Baltimore Maritime Museum waar een fantastische collectie oude schepen en zelfs een onderzeeboot uit de Tweede Wereldoorlog te zien zijn. Een omgeving die wat meer ontspannen is is Fells Point met zijn keistenen straatjes waar u kunt winkelen, eten, drinken en relaxen.

Baltimore per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Baltimore en u kunt de stad en het omringende platteland van Maryland in uw eigen tempo verkennen. Zorg dat u een tocht maakt naar de schitterende Chesapeake Bay, het grootste estuarium in de Verenigde Staten. Als u iets opwindender activiteiten zoekt ga dan naar Six Flags America, een pret- en waterpark met meer dan honderd opwindende rides, shows en attracties waaronder acht rollercoasters. Een perfect dagje uit voor het hele gezin en een 'must' voor diegenen die een adrenalinestoot zoeken!

Boek uw huurauto nu