Zoek voor autoverhuur in Atlanta

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Atlanta

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Atlanta is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Atlanta, de grote en krachtige stad in het hart van de prachtige staat Georgia, heeft de afgelopen jaren een vernieuwing ondergaan als de "Hoofdstad van het Nieuwe Zuiden". Nadat Atlanta de Olympische Spelen in 1996 heeft georganiseerd, is de stad uitgegroeid tot een centrum voor cultuur en commercie en is ideaal voor een verblijf van een paar dagen of langer.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Atlanta en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Miami, Orlando, Los Angeles, Chicago, Denver, San Francisco en Alaska. Autohuur in Atlanta is een geweldige manier om de stad te verkennen of u hier nu op zakenbezoek of voor uw plezier bent.

Autohuur in Atlanta

Goedkope autohuur in Atlanta

Het centrum van Atlanta is verbluffend modern, met wolkenkrabbers van glas en staal en schitterende boetiekjes. Het is een geweldige stad om te winkelen en te verkennen, niettegenstaande het feit dat het er soms een beetje druk is. Een buitengewoon goede plaats om een paar dollars uit te geven is de Atlanta Underground, met winkels en restaurants op vier verdiepingen ver onder de grond. Fairlie-Poplar is het oorspronkelijke stadscentrum dat getuigt van een rijk verleden en waar het leven wat rustiger is. Er staan nog gebouwen die ouder zijn dan honderd jaar en vol zijn van de charme van rond de eeuwwisseling. Ten zuiden van de stad is het Grant Park waar u de geweldige cyclorama van de Slag om Atlanta kunt zien dat in de jaren 1880 werd opgericht. Verderop in het park is de schitterende Atlanta City Zoo, waar u de Sumatraanse tijgers kunt zien.

Atlanta per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er is genoeg te onderzoeken in Atlanta en het huren van een auto helpt om het meeste uit uw verblijf te halen. Mis het geweldige Sweet Auburn district niet, wat de focus was voor de burgerrechtenbeweging in de jaren 1950. Hier vindt u de geboorteplaats van Martin Luther King en een centrum dat gewijd is aan niet-gewelddadige verandering.

Boek uw huurauto nu