Zoek voor autoverhuur in Anchorage

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Anchorage

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Anchorage met easyCar – de voordeligste online autoverhuurspecialist. Anchorage, de grootste stad van Alaska is even helder en sprankelend als de meeste levendige Amerikaanse steden. Maar even uit het centrum bevindt u zich al in het meest ruige en indrukwekkende landschap van de wereld. Of u nu de hele nacht wilt doorfeesten of naar beren observeren, Anchorage biedt een ongelooflijke verscheidenheid aan activiteiten.easyCar biedt autoverhuur in Anchorage en op luchthavens en in stadscentra overal in Amerika, inclusief New York, Los Angeles, San Francisco, Anaheim, San Diego, Miami, Orlando, Tampa, New Orleans, Memphis, Chicago, Cleveland, Las Vegas, Reno en Atlanta. Autoverhuur Anchorage is een geweldige, voordelige manier om de stad en het adembenemende landschap van Alaska te ontdekken.

Autoverhuur Anchorage

oedkope autohuur in Anchorage

Anchorage is een frisse en levendige stad waar alle wijken door een reeks prachtige openbare parken met elkaar worden verbonden. Een voorliefde voor het buitenleven is ingebouwd in de manier van leven in Alaska. Neem een kijkje buiten de stad en u realiseert zich dat Anchorage hand in hand gaat met onbedorven wildernis. Toch biedt Anchorage ook een indrukwekkende verscheidenheid aan stedelijke hoogtepunten. Het Imaginarium is een gezinsvriendelijke plaats gevuld met interactieve wetenschapstentoonstellingen inclusief de kans om het hol van een ijsbeer te onderzoeken! Het Anchorage Museum of History and Art heeft een uitstekende collectie kunstwerken en tentoonstellingen over de geschiedenis van Alaska evenals plaatselijk kunstwerk zoals schilderijen van Sydney Lawrence. Anchorage biedt ook alle bars, winkels en restaurants die u mag verwachten van een grote Amerikaanse stad, dus u hoeft zich nooit af te vragen of er wat te doen valt.

Anchorage met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Anchorage ligt in een van de ongelooflijkste wildernissen in de wereld. Huur een auto in Anchorage en u kunt de stad en de omgeving in uw eigen tempo ontdekken. Of u nu een tocht wilt organiseren om wildleven in de bergen te bekijken om beren, elanden en wolven te zien, of gaat vissen op een kristalhelder meer in Alaska: dit is een land dat tot de natuurliefhebber in ons allen spreekt.

Boek uw huurauto nu