Zoek voor autoverhuur in Anaheim

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Anaheim

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Anaheim met easyCar – de voordeligste, online autoverhuurspecialist. Disneyland, de enige echte “Gelukkigste Plaats op Aarde” werd in 1955 in Anaheim gebouwd. Anaheim ligt verborgen in het beroemde Orange County. Anaheim is sprankelend, aantrekkelijk en levendig – zelfs op afstand van Mickey Mouse en zijn vriendjes!easyCar biedt autoverhuur in Anaheim en op luchthavens en in stadscentra in heel Amerika, inclusief New York, Albany, Los Angeles, San Francisco, Miami, Orlando, Tampa, Key West, New Orleans, Memphis, Chicago, Denver, Cleveland, Las Vegas en Atlanta. Autoverhuur Anaheim is een geweldige, voordelige manier om zelf op ontdekkingstocht in de omgeving te gaan.

Autoverhuur Anaheim

Goedkope autoverhuur in Anaheim

Hoewel de meeste bezoekers naar Anaheim gaan voor het wereldberoemde Disneyland, zijn er ook andere redenen voor een bezoek aan deze ontspannen stad tussen LA en San Diego. Veel gezinsrestaurants, hotels en speeltuinen zijn overal in het centrum te vinden en maken het tot een uitstekende plaats om met kinderen naar toe te gaan. Ook is Mickey niet de enige die voor pretparkplezier zorgt voor pretparkplezier. Het nabijgelegen Knott’s Berry Farm is een fantastisch avonturenland gevuld met achtbanen en spannende kermisattracties. Natuurlijk is Disneyland de hoofdattractie van Anaheim, Het allereerste themapark voor het hele gezin in de wereld is magisch, kleurrijk en onvergetelijk, met voor elk wat wils: van lampionoptochten tot watertochtjes. U heeft op zijn minst een paar dagen nodig om alle bezienswaardigheden in het voornaamste Disneylandpark te zien, en dat is nog voordat u het nieuwe Disneygebied in het stadscentrum bezoekt. Dit nieuwe district is vol bars, restaurants, boetieks, souvenirwinkels en vermaak voor alle leeftijden. De enorme World of Disney winkel heeft een gigantische selectie Disney-koopwaar waarmee de kinderen zeker tevreden zullen blijven!

Anaheim met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Huur een auto in Anaheim en u kunt het gebied in uw eigen tempo ontdekken. Het is gemakkelijk om elke morgen naar Disneyland te gaan als u in de stad logeert en vandaar naar het pretpark rijdt. Het betekent ook dat u uw tocht kunt voortzetten, naar bijvoorbeeld LA of San Diego.

Boek uw huurauto nu