Zoek voor autoverhuur in Albany

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Albany

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Albany is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Albany is een historische stad in de staat New York met een bloeiend cultureel leven en een dynamisch stadscentrum. Of u nu wilt partyen in Pearl Street of naar de top van Corning Tower wilt klauteren, Albany heeft voor elk wat wils.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Albany en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Los Angeles, San Francisco, Miami, Orlando, Tampa, New Orleans, Memphis, Chicago, Denver, Las Vegas en Atlanta. Autohuur in Albany is een geweldige goedkope manier om deze fascinerende stad te verkennen en om vervolgens door te gaan naar het omringende platteland.

Autohuur in Albany

Goedkope autohuur in Albany

Sinds 1797 is Albany de hoofdstad van de staat New York. Het belangrijke verleden van de stad is weerspiegeld in de indrukwekkende gebouwen en grootse monumenten rond het centrum. De stad beroemd zich ook op zijn oudste architectuur in de Verenigde Staten, wat dit een fascinerende plaats om te bezichtigen maakt. Een goede introductie tot het verleden en heden van Albany kan worden gevonden in het Bezoekerscentrum in het Henry Hudson Planetarium. Albany heeft een reputatie als zijnde een van de levendigste centra voor kunst en cultuur in de Verenigde Staten. De Empire State Plaza heeft het grootste display van moderne kunst in Amerika en biedt een fantastisch uitzicht over de stad vanaf de top van de Corning Tower. De plaza bevat tevens “The Egg”, een fantastische locatie voor uitvoerende kunsten van wereldklasse. De stad huist ook twee geweldig grote musea, het Albany Institute of History and Art en het New York State Museum. Diegenen die het nachtleven zoeken dienen zich naar Pearl Street te begeven, waar de bars, clubs en restaurants zich bevinden.

Albany per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het gebied rond Albany is vol gedenkwaardige attracties. Huur een auto in Albany en u kunt de regio in uw eigen tempo verkennen. Historische huizen en openbare ruimten zoals het schitterende Nederlandse Pruyn House of de eerste Shaker-nederzetting zijn de moeite van een dagtocht waard.

Boek uw huurauto nu