Zoek voor autoverhuur in Izmir

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Izmir

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Izmir via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar heeft autohuurlocaties in Izmir en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Turkije met inbegrip van Ankara, Antalya en Bodrum.

Autoverhuur in Izmir - Autohuur in Izmir

Low-cost autoverhuur in Izmir- Low-cost autohuur in Izmir

Een low-cost huurauto van easyCar betekent dat u meer over Izmir te weten kunt komen. De Egeïsche kust van Turkije is een perfecte vakantiebestemming met een onbedorven kustlijn, een warm klimaat en het hele jaar door zon. Langs de adembenemende kust van Izmir met de kristalheldere wateren van de Egeïsche Zee lopen kilometerslange met palmen begroeide promenades, en groene parken sieren de rondlopende baai. Boek nu online en profiteer van onze geweldige aanbiedingen.

Izmir per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Ga er met uw huurauto van easyCar op uit en verken de omgeving rond Izmir. Izmir is op twee na de grootste en mooiste provincie van Turkije en een fascinerende plaats om te ontdekken. De kloktoren aan het Konak-plein is een symbool van de stad Izmir geworden en het nabijgelegen Archelogische Museum bevat veel vondsten uit de vroege westerse Anatolische civilisaties. Aan de lange Kordonboyu-promenade liggen veel leuke restaurants, cafés en bars waar u heerlijk kunt zitten en het leven in Izmir aan u voorbij kunt zien gaan terwijl u zich in uw Turkse vakantie settled.

Boek uw huurauto nu