Zoek voor autoverhuur in Istanbul

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Istanbul

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Istanbul via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Istanbul bevat een weelde aan geschiedenis, musea, kastelen, moskeeën, bazaars, Turkse baden, kerken, paleizen en monumenten. Verken dit alles in uw eigen tempo met autohuur in Istanbul.

Autohuur in Istanbul

Low-cost autohuur in Istanbul

Istanbul is een fascinerende stad met een rijk verleden. Het westelijke deel ligt in Europa en het oostelijke deel in Azië. In het zuiden is de Zee van Marmara, in het noorden de Zwarte Zee, en de stad wordt in tweeën verdeeld door de rivier de Bosporus. Istanbul heeft als havenstad duizenden jaren lang vele handelsroutes gezien, waarbij elke route een bijdrage heeft geleverd aan de culturele rijkdom van de stad. Er is erg veel te zien en te doen in Istanbul. Begin met de bazaars en de specerijenmarkt, ga vervolgens op zoek naar sierraden en kleden en inhaleer de geur van honing en kaneel. Ook kunt u een bezoek brengen aan de vele prachtige moskeeën van de stad.

Istanbul per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Als u na een dag van sightseeing nog energie over heeft, dan is er nog veel meer te doen. Proef eens de heerlijke Turkse patisserie, baklavas, profiteroles of helva, of drink thee in het Pera Palace hotel. Maar als u zich erg energiek voelt dan heeft Istanbul veel te bieden op het gebied van nachtleven. Geschiedenis heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe generatie bars en clubs, met name in de wijken Beyoğlu en Ortaköy.

Boek uw huurauto nu