Zoek voor autoverhuur in Ankara

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Ankara

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Ankara via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar heeft autohuurlocaties in Ankara en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Turkije met inbegrip van Antalya, Bodrum en Izmir.

Autoverhuur in Ankara - Autohuur in Ankara

Low-cost autoverhuur in Ankara - Low-cost autohuur in Ankara

Een low-cost huurauto van easyCar betekent dat u werkelijk de bezienswaardigheden in en rond Ankara wat een moderne, bruisende universiteitstad en het grootste deel van het jaar vol studenten is, kunt gaan verkennen. Toerisme in Ankara begint zich eigenlijk net pas te ontwikkelen, dus is het raadzaam dat u een auto huurt in plaats van met het openbaar vervoer te gaan. Er zijn veel musea en interessante plaatsen om te ontdekken in Ankara. Het meest indrukwekkende is het museum van Anatolische civilisatie met zijn collectie displays over de geschiedenis van Klein-Azië.

Ankara per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Ankara is tevens een geweldige basis voor het verkennen van de omgeving. Vanuit Ankara bent u niet ver verwijderd van Anatolië, Cappadocië of de kust van de Zwarte Zee. Als u vanuit Ankara naar het noorden reist op weg naar de kust van de Zwarte Zee, dan kunt u ook nog even gaan skiën, en alhoewel de skiruns niet bepaald voor gevorderden zijn, is er genoeg redelijk geprijsd skiën te vinden in Kartalkaya. Ga er naar toe in een low-cost huurauto van easyCar.

Boek uw huurauto nu