Zoek voor autoverhuur in Adana

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Adana

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto bij luchthavens in Adana via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar heeft autohuurlocaties in Adana en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Turkije met inbegrip van Ankara, Antalya, Bodrum en Izmir.

Autoverhuur in Adana - Autohuur in Adana

Low-cost autoverhuur in Adana - Low-cost autohuur in Adana

Een low-cost huurauto van easyCar betekent dat u werkelijk het meeste uit een trip naar Adana in Turkije kunt halen. Adana is de op drie na grootste stad in Turkije en biedt veel dingen te zien en te doen. U kunt er een dag voor uittrekken om de vele prachtige moskeeën te bezoeken waaronder de 16e eeuwse Grote Moskee Ulu Camii. Of ga eens naar het Etnografische Museum van Adana met zijn mooie Turkse tapijten, zwaarden en zelfs grafstenen. Boek nu online en profiteer van onze geweldige aanbiedingen.

Adana per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Ga met uw huurauto van easyCar de omgeving van Adana verkennen en u zult dan een aantal schitterende stranden ontdekken. Ongeveer 50 km van Adana verwijdert ligt Kaatas en iets verderop is het Yumurtalik strand met zijn oude havenkasteel, wat de natuurlijke schoonheid van de omgeving verhoogt. Als u de hele dag bezienswaardigheden heeft bekeken of aan het strand heeft gelegen, rijd dan terug naar Adana en zie vanuit een van de vele theehuizen of restaurants aan de oevers de zon ondergaan over de Seyhan Dam en het meer.

Boek uw huurauto nu