Zoek voor autoverhuur in Tunesie

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Tunesie

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur in Tunesie

Huur een auto bij luchthavens in Tunesie via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Als u dit jaar niet weet waar u met vakantie naar toe moet gaan kies dan voor Tunesie. In Tunesie vindt u alles, badplaatsen in het noordoosten, bergen in het westen en echte woestijnen in het zuiden, en dit alles in een land dat ongeveer vier keer zo groot als Nederland is. Autohuur in Tunesie maakt het gemakkelijker voor u om dit geweldige land in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Tunesie

Als u het liefst naar het strand gaat, breng dan een bezoek aan het warme gouden zand van Hammamet, Sousse, Monastir, Djerba, Naubel of Tarka. Hier vindt u sprankelende kusten en een indrukwekkende infrastructuur van hotels en restaurants die naast de oude medina's liggen, dit alles in voor het oog strelende harmonische architectuur verstrengeld.Probeer het zuiden eens als u de zon over de Sahara wilt zien opkomen. Schattige woestijndorpjes zoals Tozer bieden de kans om een echte woestijnoase met een 14e eeuwse medina en adembenemende botanische tuinen mee te maken.

Tunesie per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto en ontdek de verborgen schatten weg van de belangrijkste toeristengebieden. Mides – het dorp van de kloof wordt niet vaak bezocht omdat je er moeilijk kunt komen, u heeft hier duidelijk uw eigen transport voor nodig. Het is echter wel de moeite waard om die adembenemende bergravijn te zien die 3 km lang is en in vroegere tijden werd gebruikt als deel van de verdediging van het dorp.

Boek uw huurauto nu