Zoek voor autoverhuur in Thailand

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Thailand

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Goedkope autoverhuur in Thailand

Thailand, ook wel genoemd “het land van de glimlach”, is de populairstevakantiebestemming in Zuidoost-Azië. Met een van onze goedkope huurauto’skunt u door dit spectaculaire land reizen en het goed verkennen en genietenvan de schoonheid, diversiteit en oude tradities. Als u meer uit een vakantiedan gewoon aan het strand liggen wilt halen, dan is in Thailand de plaats vooru.

Ontdek Centraal- en Zuid-Thailand

Een bezoek aan Thailand is niet volledig zonder even in Bangkok te stoppen. Ukunt op BangkokSuvarnabhumi Airport een van onze goedkopehuurauto's huren,zodat u meteen aan uw avontuur kunt beginnen.

Bangkok is een stad vol contrasten, aan de ene kant is het levendig en kosmopolitischen aan de andere kant is het buitengewoon cultureel met oude tradities en veeltempels en paleizen. Favorieten bij toeristen zijn Thai kickboxen, de beroemdeladyboy shows, Thaise massage of het op de kop tikken een van de legendarischekoopjes zoals met hand gemaakte zijde en bronzen voorwerpen.

Als u de warmte van Bangkok eenmaal heeft ervaren, zult u waarschijnlijk klaarzijn voor wat rust en recreatie. Misschien wilt u wel naar Phuket of Samui reizen.Als u naar Phuket International of Koh Samui Airport wilt vliegen, dan kunt uop deze bestemmingen gebruik maken van onze goedkope autohuur service.
Phuket is een schitterend eiland met een tropische zonsondergang, prachtige strandenen een warme, uitnodigende blauwe zee. U kunt duiken, een eco-avontuur in detropische bossen ervaren of een speedboottocht naar een van de omringende eilandenmaken.

Verken Noord-Thailand in een van onze huurauto's

Een tocht naar Chiang Rai stelt u in staat om de meest noordelijke provincievan Thailand te zien. We bieden goedkope autohuurfaciliteiten over geheel Thailandmet inbegrip van de luchthavens Chiang Rai International Airport en Chiang MaiAirport. Hier vandaan kunt u de beroemde Golden Triangle of de enige met de handbewerkte witte tempel in geheel Thailand bezoeken. Een tocht op een olifant,een bezoek aan een plaatselijke heuvelstam, of een les in Thais koken kunnenuw verblijf afronden.

Het Noordoosten van Thailand is het minst bezochte toeristengebied. Het feitdat dit niet overmatig gecommercialiseerd is, is een groot deel van de charmeen u kunt hier de onvervalste Thaise plaatselijke gewoontes en tradities meemaken.We bieden goedkope autohuur op zowel Khon Kaen Airport als Udon Thani Airport,wat ook een geweldig uitgangspunt voor een reis naar Laos en Cambodia kan zijn.

Boek uw huurauto nu