Zoek voor autoverhuur in Zaragoza

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Zaragoza

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Zaragoza

Autohuur in Zaragoza is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Zaragoza is kleiner en minder vaak bezocht dan andere grote Spaanse steden zoals Barcelona en Madrid, maar is desalniettemin een schitterende plaats om te verkennen. De stad heeft adembenemende architectuur en culturele verrassingen, en is een geweldige plaats voor een weekendbreak of zelfs een langer verblijf.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Zaragoza en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje met inbegrip van Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia, Seville, Benidorm en de Canarische eilanden. Autohuur in Zaragoza is een geweldig goedkope manier om deze opwindende stad en het adembenemende omringende platteland te verkennen.

Goedkope autohuur in Zaragoza

Zaragoza ligt langs de oevers van de rivier de Ebro en is een dynamische en levendige stad met een grote studentenbevolking en een bloeiend nachtleven. De hoofdstad van de prachtige Spaanse streek Aragon is vol attracties voor de bezoeker. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden is Aljaferia, een indrukwekkend Moors paleis waar op het moment het Aragonese parlement zetelt. Het paleis wordt vaak het mooiste voorbeeld van Moorse architectuur buiten Andalucia genoemd. De “Casco Viejo” is het historische centrum van Zaragoza waar de meeste toeristenattracties gevonden kunnen worden. Op de Plaza del Pilar kunt u de schitterende La Seo kathedraal zien, en fresco's van Goya in de magnifieke El Pilar basiliek bezichtigen. Er zijn veel uitmuntende restaurants en bars die traditioneel Spaans voedsel en vele andere gerechten serveren. De stad heeft een dynamisch cultureel leven met vele geweldige theaters, bioscopen en galerijen waaronder het Museo Camon Aznar waar u werken van o.a. Goya en Zurbaran kunt zien.

Zaragoza per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Zaragoza zodat u de de streek Aragon in uw eigen tempo kunt verkennen. Binnen rijafstand liggen de indrukwekkende Pyreneeën waar u 's winters kunt skiën en 's zomers van welige flora en fauna kunt genieten.

Boek uw huurauto nu