Zoek voor autoverhuur in Valencia

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Valencia

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Valencia

Huur een auto in Valencia via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. De kosmopolitische stad Valencia ligt aan de mond van de rivier de Turia in het zuiden van Spanje en krijgt een frisse warme bries uit de Middellandse Zee. easyCar biedt huurfaciliteiten bij luchthavens en stadlocaties in Valencia en verspreid over geheel Spanje. Met autohuur in Valencia kunt u deze charmante stad in uw eigen tempo verkennen.

Low-cost autohuur in Valencia

Het dynamische, vriendelijke en aantrekkelijke Valencia is een stad die perfect is voor liefhebbers van stadsenergie, maar die niet houden van de vervuiling die samengaat met het leven in grote steden. Valencia, dat is omgeven door de welige, vruchtbare valleien van de rivier de Turia, straalt een gezonde levenslust uit. De prachtige historische gebouwen in de kronkelende straatjes en de plaatselijke markten zijn de bruisendste en kleurrijkste die waar dan ook in Spanje te vinden zijn. De haven is een heerlijke plaats om een paar uur rond te lopen. U kunt 's avonds over de Levante pier wandelen of een Golondrina boot nemen voor een heerlijke tocht over het water. Relax in een van de schitterende restaurants in de stad en geniet van een bord authentieke Valenciaanse paella. Na het eten kunt u genieten van een bruisend nachtleven en kennismaken met de plaatselijke bevolking in de Malvarrosa, Cánovas of de Barri del Carme. Wees echter gewaarschuwd – dit is een stad die niet vroeg naar bed gaat!

Valencia per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Op korte afstand rijden van Valencia ligt het schitterende natuurreservaat La Albufera, een enorme zoetwater lagune met veel vogels. Mensen zeggen vaak dat het vergelijkbaar is met de Norfolk Broads! Huur een auto in Valencia zodat u dit fascinerende gebied en de verdere omgeving kunt ontdekken.

Boek uw huurauto nu