Zoek voor autoverhuur in Torremolinos

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Torremolinos

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Torremolinos - Autoverhuur in Torremolinos

Huur een auto in Torremolinos via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Torremolinos en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje met inbegrip van Alicante, Madrid, Malaga, Jerez, Barcelona, Granada, Benidorm en Sevilla.

Low-cost autohuur in Torremolinos - Low-cost autoverhuur in Torremolino

Torremolinos, dat als eerste grote oord aan de Costa del Sol is gegroeid, heeft de reputatie als zijnde niets meer dan een drukke badplaats.Torremolinos heeft echter twee kanten. De eerste is de Torremolinos die we allemaal kennen en liefhebben, ideaal voor jonge reizigers, met strandgedeelten waar misschien dan wel grote hotels staan, maar die ook aantrekkelijke, schone zandstranden bevatten. Het nachtleven is bloeiend en er is vlak naast de deur elke vorm van entertainment die je maar kunt bedenken.  Torremolinos heeft echter een andere kant, een die buiten het seizoen meer zichtbaar is.

Torremolinos per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Buiten het seizoen is Torremolinos rustiger, meer Spaans en perfect om te verkennen. Rijd eens naar de wijk el Calvario, een minder bekend deel van Torremolinos, waar het buiten het seizoen heerlijk rustig is, ver van alle drukte verwijderd. Als u gewoon lekker wilt zitten en de wereld aan u voorbij wilt zien gaan, dan is het oude visdistrict el Bajondillo de perfecte plaats. Het is populair en bevat veel restaurants, maar buiten het seizoen heeft het zijn Spaanse charme weer.

Boek uw huurauto nu