Zoek voor autoverhuur in Toledo

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Toledo

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Toledo

Autohuur in Toledo is goedkoop en gemakkelijk via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Toledo, gelegen in het noordwesten van Ohio, is een bloeiende Amerikaanse stad met veel attracties voor de bezoeker. Van het kijken naar ijsberen tot de Mud Hens baseball zien spelen, er is voor iedereen genoeg te doen in Toledo. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Toledo en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over de Verenigde Staten, met inbegrip van New York, Reno, Los Angeles, San Francisco, Miami, Orlando, Tampa, Key West, New Orleans, Memphis, Chicago, Denver, Las Vegas en Atlanta. Autohuur in Toledo is een geweldig goedkope manier om deze geweldige stad in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Toledo

Toledo ligt aan de oevers van de rivier de Maumee en is een schone, dynamische en levendige moderne stad met veel attracties voor de bezoeker. Veel bezoekers aan Toledo komen maar voor een dagje, maar vanwege zijn relaxte atmosfeer en schitterende omgeving blijven mensen vaak een week! De Toledo Zoo is een state-of-the-art wildlife centrum waar de natuurlijke omgeving voor dieren in een aantal schitterende verblijven is nagebootst. Het "Hippoquarium" met iedereens favoriete grootbekkige zoogdieren, de nijlpaarden, is een bijzonder indrukwekkende display. Voor meer culturele activiteiten heeft de stad een paar geweldige musea en galerijen. Het Toledo Museum of Art is een van de beste kunstmusea in de Verenigde Staten met meer dan 30.000 kunstvoorwerpen waaronder 5000 stukken glaswerk. Twee interessante musea die iets anders dan anders zijn, zijn het Merry-Go-Round Museum in Sandusky, waar de geschiedenis van draaimolens wordt gevierd, en het fascinerende Toledo Firefighters Museum.

Toledo per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Toledo en u kunt in uw eigen tempo de stad ontdekken en de nabijgelegen hoogtepunten bereiken.Op korte afstand van de stad is het enorme Eriemeer. Met zijn vele jachthavens waar u een boot kunt huren en van de atmosfeer kunt genieten, is dit een geweldige plaats om te verkennen. Voor diegenen die sportactiviteiten zoeken zijn er diverse geweldige golfbanen en kan er goed worden gevist in de omgeving.

Boek uw huurauto nu