Zoek voor autoverhuur in Santander

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Santander

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Santander

Autohuur in Santander is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Santander is een dynamische, relaxte en vriendelijke kuststad in het noordwesten van Spanje. Santander is een ideale bestemming voor diegenen die van goede wijn, lekker eten en fijne muziek houden, en een geweldige plaats voor een weekendbreak of zelfs een langer verblijf. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Santander en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje met inbegrip van Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia, Seville, Benidorm en de Canarische Eilanden. Autohuur in Santander is een geweldig goedkope manier om deze charmante stad en de welige omringende Spaanse omgeving te verkennen.

Goedkope autohuur in Santander

Een tragisch feit is dat het meeste van het oude stadsgedeelte van Santander in 1941 in een enorme brand werd verwoest. Het moderne Santander heeft dus niet meer die originele oude kenmerken en architectuur, maar het behouden gebleven Spaanse karakter en levenstempo zijn moeilijk te weerstaan. Veel bezoekers begeven zich eerst naar het nabij gelegen El Sardinero, een kort ritje van de stad verwijderd. Hier kunt u genieten van de stranden, de bars en van het plezier om uw tenen in het fijne gele zand te wriemelen. Op korte afstand van El Sardinero staat een vuurtoren omgeven door welige groene kliftoppen en een paar zeer redelijk geprijsde restaurants die vers gevangen vis serveren. Vanuit de stad zelf kunt u drie aardige, enigszins drukke stranden - Playa de Castaneda, Playa del Sardinero, en Playa de la Concha - bezoeken.

Santander per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Santander en geniet van de vrijheid van uw eigen transport. Omdat er zoveel meer beschutte stranden en kreken langs de kustlijn liggen, wilt u misschien de omgeving wat verder van de stad verkennen. Huur een auto en zoek de perfecte plaats om bruin te worden of om gewoon met een goed boek te relaxen!

Boek uw huurauto nu