Zoek voor autoverhuur in San sebastian

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in San sebastian

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Zoek naar autoverhuur in San Sebastian

Huur een auto in San Sebastian met easyCar - de low-cost, online huurautospecialisten. EasyCar biedt autoverhuur in San Sebastian en op luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje met inbegrip van Alicante, Madrid, Malaga, Jerez, Barcelona, Granada, Benidorm en Sevilla.

Lage kosten voor huurauto’s in San Sebastian

Slechts 21 km ten westen van de Franse grens, in de Golf van Biskaje en omgeven door groene Bergen, bevindt zich San Sebastian, een populaire bestemming voor Spaanse vakantiegangers en de ideale uitvalsbasis om de Baskische regio te ontdekken met een goedkope huurauto van easyCar. San Sebastian is een smaakvolle badplaats vol rustige natuurlijke plaatsen en heeft veel te bieden aan toeristen.

San Sebastian met de auto: geweldige uitzichten voor goedkope prijzen

San Sebastian heeft 3 stranden, de grootste van allemaal is La Zarriola, La Concha wordt algemeen beschouwd als één van de mooiste in Europa en Ondaretta voelt positief vorstelijk dankzij de villa's en de tuinen in aanloop naar het zand. Geen reis naar San Sebastian is compleet zonder een bezoek aan de oude wijk en de smalle straatjes vol bars en restaurants. Bezoek de basiliek van Santa Maria del Coro in de enige originele straat over in de oude wijk van San Sebastian nadat het werd gesloopt in het vuur van 1813.

Boek uw huurauto nu