Zoek voor autoverhuur in Pamplona

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Pamplona

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur in Pamplona - Autohuur in Pamplona

Huur een auto in Pamplona via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Pamplona en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje met inbegrip van Alicante, Madrid, Malaga, Jerez, Barcelona, Granada, Benidorm en Sevilla.

Low-cost autoverhuur in Pamplona - Low-cost autohuur in Pamplona

Er is veel te zien en te doen in de oude stad van Pamplona, mooie kerken, rustige parken en een enorme citadel. De oude stad van Pamplona is echter beroemder vanwege de San Fermin feesten met het ongebruikelijke spektakel van rennende stieren. Tijdens dit evenement rennen honderden jonge mannen door de straten van Pamplona gekleed in het traditionele wit en rood en proberen een eental zeer grote en erg kwade stieren die in het stadcentrum zijn losgelaten te ontvluchten. Dit is slechts een deel van het festival, de rest van de week bestaat Pamplona uit een grote party met veel eten en dansen voor de minder avontuurlijke toerist.

Pamplona per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Buiten de San Fermin feesten is er nog veel te zien en te doen in Pamplona, en betaalbare autohuur van easyCar kan u helpen om dit allemaal te verkennen. In Pamplona leeft traditie rustig naast een druk modern bestaan. Breng eens een bezoek aan de Gotische kerk San Saturnino, die in de 13e eeuw werd gebouwd, of het oude klooster met zijn barokke kapel van de Virgen del Camino. Of maak een tocht naar de vele locaties die een natuurlijke schoonheid bezitten. In het westen ligt het Urbasa-Andía natuurreservaat. In het noorden de dorpen en valleien van de Pyreneeën in Navarre, welke met een low-cost huurauto van easyCar gemakkelijk te bereiken zijn.

Boek uw huurauto nu