Zoek voor autoverhuur in Oviedo

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Oviedo

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Oviedo - Autoverhuur in Oviedo

Huur een auto in Oviedo via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Oviedo en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje met inbegrip van Alicante, Madrid, Malaga, Jerez, Barcelona, Granada, Benidorm en Sevilla.

Low-cost autohuur in Oviedo - Low-cost autoverhuur in Oviedo

Oviedo is een van de populairste bestemmingen in Spanje en is een prachtige, schone en veilige bestemming voor de reiziger. Het historische deel van Oviedo heeft veel van zijn middeleeuwse charme behouden, terwijl de rest van de stad uitgroeit tot een bloeiend modern centrum. Oviedo is een ideale basis waar vanuit de kustlijn van de Costa Verde evenals het omringende platteland kan worden verkend.

Oviedo per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Oviedo via de low-cost autohuur van easyCar en maak een tocht naar de maritieme dorpjes Candas en Lunaco, of bezoek de prehistorische grotten van Peña de Candamo. Het Museo Arqueologico de Asturias in Oviedo is een archeologisch museum in het San Vicente klooster waar kunstwerken uit het historische en etnografische verleden van Asturias worden vertoond. Het Museo de Bellas Artes de Asturias in het oude gedeelte van Oviedo bevat de grootste collectie kunstwerken in Asturias. Beide musea zijn zeker een bezoek waard als u zich in Oviedo bevindt.

Boek uw huurauto nu